• Fietsen De Leemhoek

VAN 30 MAART T/M 8 APRIL: OPENDEUR DAGEN BIJ FIETSEN DE LEEMHOEK


ONTDEK ONZE LEUKE ACTIE'S

Zoals u van ons gewend bent aan het begin van de lente houden wij ook dit jaar bij Fietsen de Leemhoek onze "opendeur10daagse"! Ze vallen weer samen met het weekend van Pasen van 30 maart tot en met 8 april.

Wij heten u allen van harte welkom in onze winkel in Maaseik. Wij staan ook deze dagen klaar om al uw wensen en vragen te beantwoorden en u een goed advies én mooie prijs aan te bieden. Tijdens een drankje en een kleine versnapering worden u de voordelen van kopen bij Fietsen De Leemhoek nog eens helder uitgelegd. Kopen, huren maar ook het verzekeren van uw nieuwe aanschaf komen aan het bod.

Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens onze opendeur dagen in Maaseik... Tot dan!


0 keer bekeken

FIETSEN DE LEEMHOEK

Stationsstraat 38A

Maaseik

0032 (0)89 - 75 19 80

info@fietsendeleemhoek.be

BTW-nr BE0449436632

  • Facebook - White Circle

©2017 | Fietsen De Leemhoek | Design Creative Impact Point |