top of page

14 T/M 17 APRIL: OPENDEUR DAGEN BIJ FIETSEN DE LEEMHOEK


Zoals u van ons gewend bent aan het begin van de lente houden wij ook dit begin van de lente bij Fietsen de Leemhoek onze eerste "opendeur dagen"! Ze vallen weer samen met het weekend van Pasen van 14 tot en met 17 april. Wij heten u allen van harte welkom in onze winkel in Maaseik. Wij staan ook deze dagen klaar om al uw wensen en vragen te beantwoorden en u een goed advies én mooie prijs aan te bieden. Tijdens een drankje en een kleine versnapering worden u de voordelen van kopen bij Fietsen De Leemhoek nog eens helder uitgelegd. Kopen, huren maar ook het verzekeren van uw nieuwe aanschaf komen aan het bod.

Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens onze ogendeur dagen in Maaseik... Tot dan!

Recent Posts
Archive
bottom of page